ENERGIZIRANA ČUDEŽNO UČINKOVITA KREMA

25.00 

Opis

Bioenergetik Muhamed Omerović je v svetu najbolj znan po svojih nenavadnih in izjemno učinkovitih bioenergetskih metodah zdravljenja.

Kar krasi vse njegove dosedanje metode, so rezultati, ki jih občutimo med samim zdravljenjem.

Edina stvar, ki je mnogim ni všeč, je, da ni vedno lahko priti do njega in njegovih zdravljenj. Pri nekaterih je treba počakati na urnik (plačane skupinske obravnave ob ponedeljkih, sredah in sobotah). Drugi so spet po dogovoru, a precej dražji (individualni plačljivi tretmaji na daljavo), najbolj priljubljene, brezplačne skupine za neomejeno število oseb pa so v povprečju enkrat na mesec (

Idealno bi bilo, če bi bili ti tretmaji ravno takrat, ko jih potrebujemo, vendar …

Vendar je tu bioenergetik našel rešitev.

Po treh letih testiranja, najprej na ljudeh s kroničnimi boleznimi, kasneje pa na ljudeh z vsakodnevnimi težavami in težavami, je Omerović zasnoval, blagovno znamko in na trg lansiral nekaj, kar še ni bilo.

In to je: ENERGIZIRANA ČUDEŽNO UČINKOVITA KREMA.

Ne, ni šala …

Za kremo je značilno tudi vse, kar je značilno za vse njegove vrste tretmajev. In več kot to.

Rezultati so trenutno vidni tudi pri kremi. Tako kot pri bioenergetskih tretmajih.

Energizirana krema daje odlične rezultate pri vseh vrstah bolečin znanega in neznanega izvora: glavoboli (navadne in migrenske), bolečine v hrbtu in križu, vratu, trebuhu, kolenih, kolkih, ramenih, komolcih, sklepih, rokah, mišicah, kitah , grlo, sinusi… Krema daje odlične rezultate pri različnih športnih poškodbah mehkih in trdih tkiv s hematomi ali brez njih.

Nato v primeru opeklin, ureznin …

Tudi pri različnih kožnih in alergijskih boleznih, pa tudi pri boleznih dihal in organov so zabeleženi izjemni rezultati.

Krema pomaga tudi pri zdravstvenih težavah, ki jih povzroča covid
Energizirano kremo je uporabljalo veliko ljudi s postcovidnim sindromom. Njihove izkušnje so fenomenalne. Ljudje, ki so kremo uporabljali, medtem ko so bili okuženi z virusom covid-19, poročajo, da jim je uporaba kreme pomagala pri številnih težavah. Energizirano kremo so namazali na dele telesa, kjer so bili simptomi najbolj izraziti in občutili veliko olajšanje. Pri tem je treba opozoriti, da krema nikakor ne nadomešča zdravnikov in njihovih terapij in je obvezno, da še naprej dajemo prednost zdravnikom. Kremo uporabljajte samo in izključno kot dodatek, predvsem pri hudih boleznih, kot so razne maligne bolezni, covid-19, okužbe in podobno.

Čeprav pri ustvarjanju čudežne energijske kreme to ni bil namen, pa izkušnje ljudi, ki so jo imeli priložnost preizkusiti, kažejo, da uporaba čudežne energijske kreme zmanjšuje (briše) gube na obrazu in blaži brazgotine na koži.

Kako uporabljati kremo? (Navodila za uporabo/uporabo)
Kremo nanesite v tankem sloju na kožo, kjer je težava občutena, in po možnosti rahlo vtrite v kožo.

Seveda pri opeklinah in urezninah ne smete niti pomisliti, da bi si kremo vtirali v kožo. Tukaj morate samo nanesti kremo na poškodovano mesto.

Učinkovitost v obliki zmanjšanja ali izginotja bolečine ali drugega neugodja je treba občutiti že po nekaj minutah.

Kremo lahko po potrebi nanesemo na kožo večkrat na dan, brez omejitev in bojazni, da bi lahko povzročila stranske učinke.

Poleg trenutnega ima krema odložen učinek.

Omeroviću je manjkalo samo to … da se oseba, če je treba, zdravi. Tako je prišel na idejo, da bi poskusil energično kremo. In izkazalo se je, da je bil popoln zadetek.

Kombinirano zdravljenje s kremo in bioenergetsko obdelavo daje boljše rezultate kot katera koli bioenergetska terapija.

Učinkovitost kreme so do zdaj občutili na koži številni profesionalni športniki in nekateri ljudje s kroničnimi boleznimi. In vsi, ki so ga preizkusili, so več kot zadovoljni.

Rezultati so presenetljivo dobri…

Ali krema vedno pomaga in kaj če ne pomaga?
Krema je zasnovana za pomoč pri bioenergetskih tretmajih. Dokazano je, da daje odlične rezultate tudi, če se uporablja samostojno, brez kombiniranja z zdravljenjem. Pri težjih oblikah poškodb ali obolenj (običajno so to dolgotrajne bolezni) je treba upoštevati, da še vedno najboljše rezultate dosežemo s kombinacijo bioenergetskega zdravljenja in kreme.

Najpogosteje se rezultati občutijo takoj po nanosu kreme. Obstajajo pa tudi ljudje in bolezni, ki zahtevajo daljše zdravljenje s kremo. To še posebej velja za hude, običajno dolgotrajne zdravstvene težave. Nato je treba kremo kombinirati z bioenergetsko obdelavo. V teh primerih je priporočljivo, da se udeležite enega do dveh tretmajev z bioenergijo Omerović na daljavo, ne glede na to, ali so tretmaji plačljivi ali brezplačni.

Zaradi tega zdravljenje z bioenergijo na daljavo ni na voljo omejenemu številu ljudi. Ti plačani tretmaji so vsak ponedeljek, sredo in soboto ob 20. uri. Več lahko izveste na https://omerovic.eu/grupni-tretmani/ in za individualne tretmaje na https://omerovic.eu/proizvod/tretman-bioenergijom-na-daljinu-pojedinacni-2/, brezplačni tretmaji pa so občasni. . Informacije o brezplačnih tretmajih najdete na www.omerovic.eu in na fb strani Omerović-bioenergija.

Če kremo za svojo težavo uporabljate samo en dan, je morda bolje, da je sploh ne uporabljate. Ker je malo verjetno, da boste težavo rešili le z enim dnevom nanosa kreme na boleče ali poškodovano mesto. Resda jih je nekaj, a so redki.

Komu krema ne more pomagati?
Ljudje z avtoimunskimi boleznimi ne smejo pričakovati pomoči od zdravljenja ali krem ​​samih ali v kombinaciji.

Ljudje, ki so se rodili z določenimi deformacijami, tudi ne bi smeli računati na pomoč tretmajev ali krem.

Prav tako ljudje, ki so imeli možgansko kap ali kakšno travmo, ki je poškodovala njihov osrednji ali periferni živčni sistem, ne morejo računati na izboljšanje svojega zdravja niti s kremami niti z bioenergetskimi tretmaji.

Opombe!

Krema je samo za zunanjo uporabo.

Čeprav med triletnim testiranjem ni bil zabeležen noben primer alergijske reakcije na kremo, si obvezno preberite sestavo kreme.

Če krema vsebuje snov, na katero ste alergični, uporaba kreme ni priporočljiva.

Ta krema ni medicinska krema. Njegova sestava se ni spremenila. Tako se ne doda nobena od zdravilnih učinkovin umetnega ali naravnega izvora.

Kremo je energiziral bioenergetik Omerović, krema pa nanjo blagodejno vpliva.

Rok uporabnosti je natisnjen na sami kremi.

Meni